OVER ONS

GYMHOUSE​

Gymhouse is opgericht in 2012 en biedt een omgeving die zich richt op jouw persoonlijke wensen en behoeften, in een leuke, sociale en familiale sfeer die jij jouw thuis zult noemen. Ons doel is om jou te bewegen en te motiveren om een fit en gezond leven te leiden.

‘Sporten is gezond’ is een zin die we steeds vaker horen. Om de fysieke en mentale gezondheid van jouw lichaam aan te sterken is het belangrijk om inderdaad te fitnessen zodat je fitter wordt. Echter is het fitnessen niet het enige dat je nodig hebt om een goed lichaam te krijgen. De omgeving is hier een uitermate belangrijke onderdeel in die de motivatie hoog houdt zodat jij jouw doelen kan bereiken. Hierbij ben je bij Gymhouse aan het goede adres.

ONZE MISSIE EN VISIE

FIT & STERK Versla jouw dagelijkse routine. Train mee op het niveau van wereld kampioenen en bereik het beste resultaat dat jij jouw lichaam en geest kan geven.

STEL HOGE FITNESSDOELEN MET GYMHOUSE

Nadat u besluit te gaan trainen, zorgen wij ervoor dat u het beste fitnessprogramma krijgt. Onze sportexperts en de nieuwste sportuitrusting zijn de winnende combinatie.

JOUW VOORDEEL ALS MEMBER

Als Gymhouse member heb je het voordeel dat je onderdeel bent van een krachtige omgeving waarbij het behalen van fitness doelen centraal staan. Onze members profiteren daardoor van veel voordelen. Gymhouse bied jou elke dag de mogelijkheid om onbeperkt te sporten, zonder dat je daar te veel voor moet betalen. Daarbij hoef je bij Gymhouse niet te betalen voor het douchen of het gebruiken van een kluisje.

 

FIT ZIJN

Iedereen wilt fit worden, het is onderhand een trend geworden!

Maar waarom willen we eigenlijk allemaal de beste versie van onszelf zijn?

1. JE ZIET ER BETER UIT

2. MEER ENERGIE

3. MEER ZELFVERTROUWEN

4. MINDER STRESS

5. JE MAG MEER ETEN EN DRINKEN (EN SLANKT TÓCH AF)

6. JE SLAAPT BETER EN DIEPER

7. STERKERE SPIEREN, BOTTEN EN PEZEN

8. MINDER KANS OP SUIKERZIEKTE, HART EN VAATZIEKTEN EN HOGE BLOEDDRUK

THUIS

SCHRIJF JE IN VOOR ACTIES

Wil je profiteren van exclusieve acties en aanbiedingen bij Gymhouse? Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van onze nieuwste deals, speciale trainingsevenementen en fitnesskortingen. Mis geen enkele kans om je fitnessdoelen te bereiken en bespaar tegelijkertijd! Schrijf je vandaag nog in en word lid van de Gymhouse-community.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.